Over Energiemarke

Het ontstaan

Energiemarke, opgericht in 2019, is een onafhankelijke exploitant van duurzame energiesystemen. Geïnspireerd door de middeleeuwse “marke”, waar vrije boeren samen grond gebruikten en kosten en opbrengsten deelden, draait Energiemarke om gezamenlijke energieproductie en -verdeling. Ons doel is zoveel mogelijk duurzame energiesystemen op te zetten waar iedereen van profiteert.

Wat we doen

Wij ontwikkelen, financieren en exploiteren duurzame energievoorzieningen voor vastgoedprojecten. We zorgen voor warmte, koeling, onderhoud en beheer van installaties, en beantwoorden al jouw energievraagstukken. Onze diensten omvatten:

1. Totale energievoorziening
Installatie van warmtepompen en levering van energie met maandelijkse voorschotten en jaarlijkse eindafrekeningen.

2. Energievoorziening met een geleasede installatie
Installatie van warmtepompen die je least, waarbij je jouw eigen elektra inkoopt.

 

Onze ambitie

Wij willen door heel Nederland energiehubs creëren die zelf energie opwekken en uitwisselen, voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, om zo de duurzame ambities van Nederland te verwezenlijken.

 

Onze werkwijze

Met betrouwbaarheid, flexibiliteit, innovatie en betaalbaarheid als kernwaarden, bieden wij standaardoplossingen die we aanpassen aan de wensen van projectontwikkelaars en bewoners. We streven altijd naar de beste kwaliteit en snelle oplossingen bij eventuele problemen.

 

Lid van branchevereniging Energie-Nederland

Energiemarke is aangesloten bij de branchevereniging Energie-Nederland. de branchevereniging voor stroom-, gas- en warmteproducenten, leveranciers en handelaren. Samen vertegenwoordigen de aangesloten leden nagenoeg de gehele markt. De + 70 leden zijn actief in zowel ‘groene’ als ‘grijze’ energie en allerlei soorten dienstverlening. Onder hen zijn ook veel nieuwkomers op de markt, innovatieve spelers en duurzame initiatieven.

 

Vragen?

Bezoek onze website voor meer informatie en veelgestelde vragen. Voor overige vragen kun je ons bereiken via mail of telefoon.