Over Energiemarke

Het ontstaan

Energiemarke is in 2019 opgericht als onafhankelijke exploitant van duurzame energiesystemen. Een marke was in de middeleeuwen een clubje van ‘vrije boeren’ die samen gebruik maakten van een stuk grond. De markegenoten deelden samen de kosten, maar ook de opbrengsten van die grond. En precies dat is de basis van Energiemarke. Samen produceren we energie en die verdelen we onderling. Met als doel om zoveel mogelijk duurzame energiesystemen op te zetten waarvan iedereen profiteert.

Wat we precies doen

Wij ontwikkelen, financieren en exploiteren duurzame energievoorzieningen voor aansprekende vastgoedprojecten. Kort gezegd: wij zorgen dat mensen er warmpjes bijzitten. Of lekker koel natuurlijk, net wat op dat moment nodig is.
Wat houdt dat voor u in: wij leveren u warmte en koude, doen het onderhoud en beheer van uw installatie en beantwoorden al uw vragen. Kortom; wij zijn uw aanspreekpunt voor alles rondom uw energie. Wij verzorgen uw energie op twee manieren:

1. Totale energievoorziening
Wij installeren de warmtepompinstallatie in uw woning of, indien het een collectieve installatie is, in de technische ruimte. Wij leveren u energie op basis van een maandelijks voorschot en een jaarlijkse eindafrekening.

2. Energievoorziening met een geleasede installatie
Wij installeren een warmtepomp installatie en die least/ leaset u van ons. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand. U koopt daarnaast uw eigen elektra in.

 

Onze ambitie

Ons ideaalbeeld voor de toekomst? Dat er door heel Nederland energiehubs ontstaan die hun eigen energie opwekken en onderling uitwisselen. Wij willen zoveel mogelijk van dit soort projecten ontwikkelen, zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw, om zo de duurzame ambities van Nederland in te vullen. Samen meer energie en op weg naar een duurzame toekomst!

 

Onze werkwijze

Alles wat we doen, doen we met de volgende kernwaarden als basis: betrouwbaar, flexibel, innovatief en betaalbaar. Dat betekent dat wij u de volgende beloften doen: u kunt op ons rekenen, wij streven altijd naar nog betere oplossingen en we leggen die betaalbaar aan. Wij bieden standaardoplossingen, die we kunnen aanpassen waar nodig. Per project bekijken we de mogelijkheden en de ambities van de projectontwikkelaar én de bewoners. Op deze manier denken we continu mee met de klant.

Bij Energiemarke staat kwaliteit altijd voorop. We doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk uit te voeren. Is er toch iets niet goed gegaan? Neem dan vooral contact met ons op via info@energiemarke-exploitatie.nl. Wij doen er alles aan om het zo snel mogelijk voor u op te lossen.

 

Lid van branchevereniging Energie-Nederland

Energiemarke is aangesloten bij de branchevereniging Energie-Nederland. Energie-Nederland is de branchevereniging voor alle partijen die stroom, gas en warmte produceren, leveren en verhandelen. Samen vertegenwoordigen de aangesloten leden nagenoeg de gehele markt. De + 70 leden zijn actief in zowel ‘groene’ als ‘grijze’ energie en allerlei soorten dienstverlening. Onder hen zijn ook veel nieuwkomers op de markt, innovatieve spelers en duurzame initiatieven.

 

Vragen?

Met deze site willen we onze partners en klanten zo goed mogelijk informeren over onze diensten en services. Bij de “Veel gestelde vragen” kunt u hopelijk het antwoord op uw vragen vinden. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u ons altijd bereiken via mail of telefoon.