Over Energiemarke

Het ontstaan

EnergieMarke, opgericht in 2019, is een onafhankelijke exploitant van duurzame energiesystemen. Het bedrijf komt voort uit HVE, adviseur in duurzame energiesystemen (www.hve-nl.com), die in 2013 is opgericht door Tycho Tomassen. In 2016 ontmoetten hij en Tanju Özel elkaar en kwamen tot een gezamenlijke missie.

Onze missie is het om voor aansprekende vastgoedprojecten en gebieden de duurzame energievoorziening te ontwikkelen, te financieren en te exploiteren. Met onze projecten dragen we positief bij aan het toekomstbestendig maken van Nederlandse energievoorziening.

Betrouwbaar, flexibel en innovatief. Dat zijn onze kernwaarden. Deze zijn verankerd in onze organisatie en geven weer waar wij voor staan. We zijn betrouwbaar en leveren degelijke oplossingen middels bestaande bouwblokken die we flexibel kunnen toepassen. Daarnaast kijken wij naar innovatieve mogelijkheden en de toepasbaarheid ervan in onze exploitaties.

Kwaliteit staat voorop

Onze werkwijze betekent verder dat we flexibel zijn en in staat zijn om snel te schakelen. Dit komt onder meer door de korte lijnen in onze organisatie. Wij luisteren naar wensen en behoeften en spelen daaropin. Ons enthousiaste en professionele team heeft de kennis en de ervaring om dit mogelijk te maken. En daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van partners waardoor wij in samenwerking aansprekende projecten kunnen ontwikkelen.

De kracht van onze werkwijze ligt in een flexibel proces, de manier van werken is ondergeschikt aan de vraag van de klant. En dit alles snel en efficiënt. Het gaat bij ons niet om standaardisatie maar om de vraag van individuele opdrachtgever. We gaan voor kwalitatief hoogwaardige en aansprekende projecten waar mensen zich thuis voelen. Projecten waar we ook over 25 jaar nog met trots op zijn en van kunnen zeggen: “Hier hebben wij ook aan bijgedragen”.